top of page

PAARDENFOTOGRAFIE 

OUTDOOR/BUITENLOCATIE

paard goud_edited.png

Meer info fotoshoot op buitenlocatie:

Fotoshoots met paarden kunnen plaatsvinden op een buitenlocatie op een plek dicht waar je paard gestald staat of er kan gekeken worden om naar een locatie toe te rijden met een trailer.
Samen bespreken we wat haalbaar is voor je paard e
n gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie.

Ik beschik over fotohalsters welke gebruikt kunnen worden bij de fotoshoot. Dit halster kan weggewerkt worden met photoshop waardoor het lijkt of uw paard vrij/los staat.

Dames die met hun paard op de foto willen, kunnen mogelijks gebruik maken van een aantal jurken die ik ter beschikking heb.

FINE ART/PAARDEN IN DE FOTOSTUDIO

Meer info fine art fotografie/paarden in fotostudio:

Voor deze soort fotoshoot kom ik tot de plek waar je paard gestald staat. Ik heb voor deze shoot een stalgang/schuur of dergelijke nodig. 
Ik neem zelf materiaal mee om deze om te toveren tot een fotostudio met achtergrond en lichten.
We nemen de tijd om je paard te laten wennen.

Er kan gebruik gemaakt worden van een fotohalster welke ik met photoshop kan verwijderen zodat het lijkt of je paard los staat.

Je kan er ook voor kiezen om foto's te maken met een mooi halster of met een oornetje, dit kan ook mooie resultaten geven.
Ik laat je ook vrij in de keuze of je de manen los wil laten of wil invlechten/knotjes.

Afhankelijk van hoeveel paarden er een shoot gedaan zal worden op dezelfde locatie, zal er een prijs bepaald worden. Neem dus zeker contact met me op om dit met me te bespreken.

 

bottom of page